2024-01-24

Ветерани можуть отримати стипендії на навчання за короткостроковими освітніми програмами

Стартував прийом заявок для участі в конкурсі стипендій у розмірі до 500 доларів на короткострокові навчальні програми або курси в межах Програми реінтеграції ветеранів IREX. Участь у стипендіальній програмі можуть узяти ветерани та члени їхніх сімей. Дедлайн подання заявок – 2 лютого 2024 року.

Ветерани можуть отримати стипендії  на навчання за  короткостроковими освітніми  програмами

Стартував прийом заявок для участі в конкурсі стипендій у розмірі до 500 доларів на короткострокові навчальні програми або курси в межах Програми реінтеграції ветеранів IREX.

Участь у стипендіальній програмі можуть узяти ветерани, а також члени їхніх  сімей. Формат короткострокових курсів допоможе ефективно планувати навчальний процес без відриву від діяльності або лікування для ветеранів, які його потребують. Дедлайн  подання заявок  - 2 лютого 2024 року.

Учасники конкурсу мають змогу самостійно обрати курси, наприклад, курси маркетингу, комп’ютерних наук, аналітики, управління, іноземної мови тощо.

Важливим для перемоги у конкурсному відборі є чітке обґрунтування вибору освітньої можливості та її позитивний вплив на подальше працевлаштування або кар’єрне зростання.

Переможці конкурсу проходитимуть навчання за обраними курсами та завершать його не пізніше, ніж 30 червня 2024 року.

Старт навчання можливий з 20 березня 2024 року.

Подати заявку можна за посиланням.

Нагадаємо, у політехніці відбувся перший на Полтавщині випуск помічників ветеранів.

Раніше  у Центрі ветеранського розвитку Полтавської політехніки  обговорили налагодження ефективної комунікації зі звільненими у запас військовослужбовцями, колектив Полтавської політехніки передав «ОДІНу» дрони, автономні обігрівачі і термобілизну, а захисники дізналися про можливості у сфері освіти, правового та соціального захисту, які доступні у Центрі ветеранського розвитку Полтавської політехніки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»