2024-04-14

Викладач університету став переможцем Всеукраїнського турніру з карате

Майстер спорту України з карате, викладач кафедри фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Косяк виборов першість Всеукраїнського турніру «Katana Cup 2024», ставши чемпіоном у розділі «Male Team Kata». Спортсмен Полтавської політехніки продемонстрував відмінні фізичні результати та майстерність під час турніру.

Викладач університету став переможцем Всеукраїнського турніру з карате

У період з 12 по 14 квітня 2024 року в місті Чорноморську Одеської області на базі Палацу спорту «Юність» тривали змагання Всеукраїнського турніру «Katana Cup 2024» (UKF Premier League). Престижний спортивний турнір зібрав близько 500 спортсменів з 11 областей України, 35 клубів та представників Республіки Молдова, які виборювали почесні нагороди та змагалися за головний трофей - Кубок переможця «Меч КАТАНА».

Майстер спорту України з карате, викладач кафедри фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Косяк виборов першість Всеукраїнського турніру «Katana Cup 2024», ставши чемпіоном у розділі «Male Team Kata».

Спортсмен Полтавської політехніки у складі спортивного клубу «ВАДО-КАЙ» продемонстрував відмінні фізичні результати, високу майстерність та вміння працювати в команді. Тренує спортсмена головний тренер дефлімпійської збірної України з карате, заслужений тренер України Микола Богодистий.

Науково-педагогічний та студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітає чемпіона та його тренера, пишається вагомими спортивними досягненнями! Бажаємо міцного здоров’я, життєвої енергії, фізичної наснаги у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, раніше викладач політехніки став золотим та бронзовим призером Чемпіонату України з карате серед дорослих та виборов бронзову медаль Чемпіонату України з карате серед дорослих.

Нещодавно студент політехніки став золотим призером Чемпіонату Швейцарії з кіокушин карате WKB, а студентки політехніки вибороли першість Чемпіонату України з армреслінгу серед юніорів, молоді та дорослих.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»