2024-03-19

Студентки політехніки вибороли першість Чемпіонату України з армреслінгу серед юніорів, молоді та дорослих

Студентки факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Руслана Симоненко, Вероніка Гречана та Дарина Татарко вибороли золоті, срібні та бронзові медалі Чемпіонату України з армреслінгу серед юніорів, молоді та дорослих, що відбувся у смт. Воловець Закарпатської області. У складі збірної команди Полтавщини спортсменки Полтавської політехніки посіли перше загальнокомандне місце, ставши найкращими у власних категоріях.

Студентки політехніки вибороли першість Чемпіонату України з армреслінгу серед юніорів, молоді та дорослих

Упродовж 8-14 березня 2024 року у смт. Воловець Закарпатської області пройшли змагання Чемпіонату України з армреслінгу серед юніорів, молоді та дорослих, в яких участь взяли понад 500 спортсменів з 20 регіонів нашої країни.

У складі збірної команди Полтавщини студентки факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» показали відмінні результати та здобули перше загальнокомандне місце.

Золотими, срібними та бронзовими призерами престижного спортивного турніру стали:

  • у ваговій категорії 55 кг:

Дарина Татарко, студентка групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту, виборола золоту медаль на правій руці;

  • у ваговій категорії +70 кг:

Руслана Симоненко, студентка групи 302-ФС факультету фізичної культури та спорту, виборола золоту медаль на лівій руці та срібну медаль на правій руці серед дорослих;

Вероніка Гречана, студентка групи 101-ФС факультету фізичної культури та спорту, виборола бронзову медаль на лівій руці та срібну медаль на правій руці.

Тренує спортсменок випускник факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, майстер спорту України міжнародного класу з армреслінгу, президент Федерації армреслінгу України Артем Письмак.

Усіх переможців та призерів Чемпіонату України з армреслінгу серед юніорів, молоді та дорослих відзначили дипломами та золотими, срібними і бронзовими медалями.

Вітаємо переможниць, пишаємося та зичимо спортивного ентузіазму, життєвої енергії, нових вагомих здобутків!

Нагадаємо, раніше студенти політехніки стали переможцями Кубку України з армреслінгу, студент політехніки Володимир Литвин став срібним призером Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів, а під час цих же змагань студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чотириразовою золотою призеркою Чемпіонату України.

Нещодавно студенти політехніки стали переможцями і призерами XX Чемпіонату України з черліденгу, другокурсник ФФКС Павло Коробов став чемпіоном України з козацького двобою, а спортсмени політехніки стали срібними призерами Чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів закладів вищої освіти.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»