2024-03-17

Другокурсник ФФКС Павло Коробов став чемпіоном України з козацького двобою

Студент групи 203-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Павло Коробов виборов першість Чемпіонату України з козацького двобою, що відбувся в місті Луцьку. Під час поєдинків з досвідченими суперниками спортсмен Полтавської політехніки продемонстрував відмінні фізичні результати, здобувши дві золоті медалі престижного турніру.

Другокурсник ФФКС Павло Коробов став чемпіоном України з козацького двобою

Упродовж 15-17 березня 2024 року у місті Луцьку тривали змагання Чемпіонату України з козацького двобою пам’яті героїв, полеглих у російсько – українській війні, участь в яких взяли близько 650 спортсменів з 14 регіонів нашої країни. Переможці візьмуть участь в змаганнях Чемпіонату Європи з козацького двобою, що пройдуть у період з 2 по 6 травня 2024 року у Сан-Маріно.

Масштабна спортивна подія відбулася під егідою Міністерства освіти і науки України, Української спортивної федерації «Козацький двобій» та міжнародної громадської організації «Всесвітня вірменська діаспора».

Головний суддя змагань – віце-президент міжнародної громадської організації «Всесвітня федерація козацького двобою» Олександр Корніяка.

У складі збірної команди Полтавської області результативно виступав студент групи 203-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Павло Коробов, який став чемпіоном України з козацького двобою, здобувши в поєдинках з досвідченими суперниками дві золоті медалі.

Бажаємо переможцю міцного здоров’я, життєвої наснаги, вагомих особистих здобутків у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, раніше у політехніці відбувся благодійний Відкритий Кубок Полтавської області з козацького двобою.

Нещодавно студенти політехніки стали переможцями і призерами XX Чемпіонату України з черліденгу, майбутні хореографи відвідали майстер-клас з бразильської самби від відомої наставниці зі спортивних танців Олени Рагуліної, а спортсмени політехніки стали срібними призерами Чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів закладів вищої освіти.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»