2024-06-09

Випускник політехніки став п’ятиразовим чемпіоном світу з тайського боксу

Випускник спеціальності 017 Фізична культура та спорт Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», дворазовий чемпіон Всесвітніх ігор із тайського боксу Муей Тай, повний кавалер ордену «За заслуги» Олег Приймачов став п’ятиразовим чемпіоном світу з тайського боксу, перемігши суперників у вазі понад 91 кг.

Випускник політехніки став п’ятиразовим чемпіоном світу з тайського боксу

У період з 1 по 10 червня 2024 року в грецькому місті Патри відбулися змагання Чемпіонату світу з тайського боксу. За комплекти нагород світової першості змагався 521 спортсмен з 93 країн світу, Україну на престижних спортивних змаганнях представляли 25 спортсменів. За результатами змагань збірна команда України виборола сім почесних нагород – дві золоті, три срібних та дві бронзові медалі.

У фіналі випускник спеціальності 017 Фізична культура та спорт Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», дворазовий чемпіон Всесвітніх ігор із тайського боксу Муей Тай, повний кавалер ордену «За заслуги» Олег Приймачов здобув переконливу перемогу над суперником. Спортсмен поступився у першому раунді з рахунком 9:10, проте у другому та третьому раундах продемонстрував відмінну спортивну майстерність, здобувши перемогу з рахунком 10:9.

За рішенням суддівської колегії випускник факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки здобув переконливу перемогу у спортивному протистоянні, уп’яте ставши чемпіоном світу з тайського боксу у вазі понад 91 кілограм.

Щиро вітаємо чемпіона світу з черговою феєричною перемогою на міжнародній спортивній арені. Пишаємося та зичимо спортивного ентузіазму, жаги до перемоги та нових вагомих звершень на шляху до вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, студент та випускник політехніки стали чемпіонами Європи з таїландського боксу, а випускник політехніки Олег Приймачов став срібним призером Всесвітніх ігор з єдиноборств-2023.

Нещодавно збірна команда політехніки стала срібною призеркою ХХІІ Чемпіонату України з футболу серед закладів вищої освіти, а студенти-першокурсники ФФКС вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»