2023-12-15

Студент та випускник політехніки стали чемпіонами Європи з таїландського боксу

Студент Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», дворазовий чемпіон Європи та світу, чемпіон Європейських університетських ігор 2022 Михайло Сердюк та випускник спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», чемпіон Всесвітніх ігор із таїландського боксу Муей Тай, повний кавалер ордену «За заслуги» Олег Приймачов стали чемпіонами Європи з таїландського боксу.

Студент та випускник політехніки стали чемпіонами Європи з таїландського  боксу

З 10 по 14 грудня 2023 року в турецькому місті  Анталія проходили змагання  Чемпіонату  Європи з таїландського боксу Муей-Тай серед дорослих, участь у яких взяли досвідчені спортсмени з різних  європейських  країн.

За підсумками змагань студент Навчально – наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», дворазовий чемпіон Європи та світу, чемпіон Європейських університетських ігор 2022 Михайло Сердюк виборов звання чемпіона Європи у ваговій категорії до 54 кг.

Під час престижного турніру  переконливу перемогу та звання чемпіона Європи  також  здобув випускник спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» Національного університету «Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка», чемпіон Всесвітніх ігор із таїландського боксу Муей Тай, срібний призер з таїландського боксу Муей Тай на Всесвітніх іграх з єдиноборств-2023, повний кавалер ордену «За заслуги» Олег Приймачов.  

Загалом у скарбничці спортсменів національної збірної команди України – 4 золотих, 3 срібних та 1 бронзова медаль. Чудовий та успішний виступ наших тайбоксерів вивів національну збірну на перше загальнокомандне місце.

Щиро вітаємо наших чемпіонів з феєричною перемогою, пишаємося та зичимо нових вагомих досягнень у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Раніше студент ННІ архітектури, будівництва та землеустрою Михайло Сердюк став  чемпіоном світу з таїландського боксу.

Нещодавно  спортсмени Полтавської політехніки вибороли повний комплект нагород XVIII Кубку України з черлідингу.

Нагадаємо, у політехніці відбулася зустріч з випускницею– спортсменкою-триатлоністкою Катериною Федоровою.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»