2024-05-20

Випускниця та студент університету стали золотими призерами командного Чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді

Випускниця факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Ольга Корсун стала золотою призеркою командного Чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, ставши найкращою у потрійному стрибку та виконавши норматив майстра спорту України міжнародного класу. А студент ФФКС Давид Кулаковський посів перше місце з бігу на відстані 200 метрів.

Випускниця та студент університету стали золотими призерами командного Чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді

Упродовж 18 - 19 травня 2024 року на стадіоні «Авангард» у місті Луцьку тривали змагання командного Чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді та національного чемпіонату з легкоатлетичного багатоборства. За першість та право взяти участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики та чемпіонаті Асоціації Балканських федерацій боролися близько півтисячі найкращих легкоатлетів країни.

На відкритті змагань учасників привітали голова Волинської обласної ради, очільник регіонального осередку НОКУ Григорій Недопад та керівниця Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха, які побажали спортсменам життєвої енергії, оптимізму, жаги до перемоги та нових звершень на спортивному Олімпі нашої країни.

За підсумками змагань командного Чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді випускниця факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ольга Корсун стала золотою призеркою, зайнявши перше місце у потрійному стрибку та виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу. Результат спортсменки становить 14.20 метрів. Переможницю до змагань підготував тренер Юрій Щербак.

Студент групи 302 -ФС факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Давид Кулаковський посів перше місце з бігу на 200 метрів. Спортсмен Полтавської політехніки подолав дистанцію за 21.43 секунд, таким чином подолавши особистий рекорд на даній дистанції. Легкоатлета до змагань підготували тренери Вʼячеслав Нищеменко та Олена Шипова.

Вітаємо спортсменів та їхніх наставників з феєричною перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо спортивного ентузіазму, натхнення та нових вагомих здобутків у підкоренні спортивних вершин!

Нещодавно співробітники ДТЕК Нафтогаз провели комплексні спортивні змагання на базі політехніки.

Раніше студенти політехніки стали срібними та бронзовими призерами Чемпіонату Європи з армреслінгу, черлідери політехніки вибороли нагороди Чемпіонату України серед школярів та студентів, а на базі політехніки відбувся Відкритий турнір з воркауту «Workout Tournament».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»