2023-03-13

Засновник бренду Mr. Leader відвідав Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки

Народний депутат України, Голова підкомітету з питань раннього розвитку та дошкільної освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Володимир Воронов відвідав перший в Україні Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку, відкритий на базі Полтавської політехніки. Автор програми та засновник бренду Mr. Leader обговорив з адміністрацією та вихователями Центру новітні методики навчання і психологічного тестування дошкільнят.

Засновник бренду Mr. Leader відвідав Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки

10 березня до Полтавської політехніки з робочим візитом завітав автор програми та засновник бренду Mr. Leader – народний депутат України, Голова підкомітету з питань раннього розвитку та дошкільної освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Володимир Воронов. Відвідавши  перший в Україні  Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку, відкритий на базі Полтавської політехніки, інноватор у сфері дошкільної освіти обговорив з адміністрацією, вихователями Центру новітні методики навчання та особливості психологічного тестування дітей дошкільного віку. Нардеп високо відзначив відмінну матеріально-технічну базу, створені в університеті комфортні умови для різнобічного інтелектуального, психологічного та творчого розвитку маленьких українців, наголосивши на високій ефективності просування якісних змін у системі модернізації української освіти.

«Освітній бренд Mr. Leader, реалізований у рамках діяльності провідних закладів вищої освіти, мотивує поступово змінювати підхід до освіти та виховання дітей дошкільного віку. Адже  малюки, отримуючи необхідні знання та  практичні вміння за авторськими методиками, вже з 2-3 років формуються як талановиті особистості, майбутні лідери. Створене унікальне середовище, заняття згідно укладених тематичних планів дозволить маленьким українцям відкривати нові творчі здібності та не зупинятися на досягнутому. Особисто ми зацікавлені, щоб новітні підходи спрацювали і це дало поштовх змінам, на які очікує сучасне українське суспільство», – прокоментував засновник бренду Mr. Leader, нардеп Володимир Воронов.

Неформальне спілкування з вихованцями Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку завершилось подарунками, серед яких розвиваючі ігри, тематичні зошити, розмальовки, канцелярське приладдя. Цього ж дня висококваліфіковані фахівці-психологи провели тестування маленьких вихованців інноваційного дитячого садочка, результати якого допоможуть  визначити та розвинути інтелектуальні та  творчі здібності малюків.

«Наш класичний університет, знаходячись в невпинному динамічному розвитку та взаємодії з популярними бізнес-брендами, освітніми закладами-партнерами, належну увагу приділяє наданню якісної європейської освіти. В Україні реалізується проєкт «Нова українська школа», а ми реалізуємо проєкт «Новий український дитячий садочок» і разом з командою модернізуємо українську дошкільну освіту. Центр освіти і піклування є унікальною навчальною лабораторією для студентів спеціальностей «Психологія» та «Дошкільна педагогіка», яка функціонує при факультеті філології, психології та педагогіки, де дошкільнята навчаються за унікальними методиками програми Mr.Leader, затвердженими Міністерством освіти і науки України.

Меньше ніж за півроку (!) своєї діяльності Центр освіти та піклування досяг значних успіхів, а діти з задоволенням відвідують заняття, ходять на прогулянки у безпечному середовищі та допитливо вивчають навколишній світ.

Дякую за надані університету можливості стати рушійною силою глибоко інноваційних змін!», – зазначив ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, 4 жовтня 2022 року у рамках Меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво, підписаного між Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  та ТОВ  «МР. ЛІДЕР ГЛОБАЛ»,  на базі одного з кращих класичних університетів нашої країни  відбулося урочисте відкриття інноваційного центру – Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку. Пілотний проєкт, активною учасницею якого стала Полтавська політехніка, реалізується з метою сприяння розвитку в Україні якісної дошкільної освіти й піклування, формування і підтримки їхніх високих стандартів у країні, забезпечуючи та покращуючи рівний доступ різних категорій дітей до освіти.

Нагадаємо, перший в Україні Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку на базі ЗВО відкрили у Полтавській політехніці,  Центр креативно відзначив перший місяць роботи.

Нещодавно вихованцям Центру освіти і піклування «Mr.Leader» влаштували весняне свято.

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»