2024-09-24

Данський університет ZEALAND запрошує студентів - будівельників та архітекторів взяти участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ у весняному семестрі 2025 року

Партнер Полтавської політехніки - ZEALAND Academy of Technologies and Business (Данія) запрошує 4 студентів ІІ-ІІІ курсів ННІ архітектури, будівництва та землеустрою взяти участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA171 у весняному семестрі 2024/2025 навчального року. Дедлайн подання заявок – 3 жовтня 2024 року.

Данський університет ZEALAND запрошує студентів - будівельників та архітекторів взяти участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ у весняному семестрі 2025 року

Візьміть участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ в Данії!

Полтавська політехніка разом із партнером ZEALAND Academy of Technologies and Business (Данія) запрошує 4 студентів ІІ-ІІІ курсів спеціальностей 191 Архітектура та містобудування або 192 Будівництво та цивільна інженерія взяти участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA171 у весняному семестрі 2024/2025 навчального року.

Це неймовірна можливість розширити свої знання в міжнародному середовищі, дізнатися про інноваційні методики навчання та практики у престижному університеті Данії!

Ключова інформація:

  • Кількість місць: 4
  • Дедлайн подачі заявок: 3 жовтня 2024 року.
  • Тестування з англійської: 4 жовтня 2024 року о 11:30 (ауд. 318 Ц).
  • Стипендія: 6 025 євро на семестр.
  • Період навчання: весняний семестр 2024/2025 навчального року.
  • Додаткові переваги: університет надає велосипеди для пересування містом, а також допомагає з поселенням у гостьові будиночки або гуртожитки.

Детальніша інформація про програму та дисципліни міститься тут.

Враження студентів від мобільності в університеті ZEALAND в осінньому семестрі 2023/2024 н.р. можна прочитати тут.

Що потрібно для участі?

  • 2 службові записки від кафедри.
  • Довідка про академічну успішність.
  • Скан-копія закордонного паспорта.
  • CV англійською мовою (PDF, з фото).
  • Мотиваційний лист англійською мовою (до 1 сторінки).
  • Сертифікат про знання англійської мови (B2/C1) - за наявності.

Зверніть увагу:

  • Учасникам програми потрібно самостійно оформити візу в Данію восени 2024 року. У зв'язку з воєнним станом, візу можна отримати у Львові або Києві (термін розгляду 3-6 місяців). Кошти, витрачені на візу, не відшкодовуються жодним із університетів окремо, проте гранту, який виділяється університетом ZEALAND для українських учасників програми мобільності, достатньо для проживання і харчування в Данії, а також для оплати візових зборів.
  • Страхування: по приїзду студенти отримають безкоштовне державне страхування в Данії.
  • Орієнтаційний тиждень допоможе познайомитися з університетом, містом та системою навчання.

Переваги програми: програма Erasmus+ надає можливість не тільки отримати нові знання, а й пожити у європейському середовищі, покращити рівень володіння англійською мовою, знайти нових друзів і розширити професійні горизонти.

Більше інформації можна дізнатися у відділі міжнародних зв’язків:

  • Контакти: ауд. 325-Ф, email: interoffice@nupp.edu.ua
  • Координаторка програми: Анна Костянтинівна Павельєва, ауд. 310-Ц, kunsite.zi@gmail.com, +38 (095) 91-08-192.

Брати участь у програмі обміну можуть лише повнолітні студенти/студентки ІІ-ІІІ курсів, які мають діючий (як мінімум по серпень 2024 року) закордонний паспорт, високі показники академічної успішності і які володіють англійською на рівні B2/C1.

За вимогами програми Erasmus+ та згідно угоди між університетами при відборі кандидатів, за умови однакових показників академічної успішності та рівня знань англійської мови, перевага надаватиметься студентам із малозабезпечених сімей; студентам, які мають малих дітей; студентам з обмеженими фізичними можливостями; студентам, які були всиновлені; студентам із хронічними хворобами чи іншими особливими потребами, пов’язаними із здоров’ям.

При відборі кандидатів також враховуватимуться будь-які соціальні, волонтерські, освітні, наукові ініціативи, програми, проєкти, у яких брав/брала участь кандидат/кандидатка

Нещодавно представниця Полтавської політехніки взяла участь у тренінгу за програмою Erasmus+ в Румунії, Полтавська політехніка з партнерами виграла фінансування проєкту за напрямом Erasmus+ КА2: Співпраця між організаціями та установами (KA2: Cooperation Among Organisations and Institutions), студентка-еколог завершила рік навчання в Університеті прикладних наук Аванс, студентка-перекладачка стала стипендіаткою уряду Чехії та взяла участь у Літній школі слов'янських студій, магістрантка-перекладачка поділилася враженнями після завершення навчання у Вільнюському університеті прикладних наук (VIKO).

Відзначимо, студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатись за кордоном за грантовими програмами кредитної академічної мобільності Erasmus+ впродовж семестру або цілого навчального року у провідних університетах Австрії, Гренландії, Данії, Естонії, Литви, Латвії, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії, Чехії.

За детальнішою інформацією стосовно інших актуальних програм академічної мобільності звертайтесь до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координаторки міжнародного співробітництва Полтавської політехніки – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-Ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»