2022-05-05

Благодійники передали ковдри для гуртожитків, де мешкають переселенці

БО «Світло надії» і «Лікарі без кордонів» доставили у Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» і Полтавський фаховий коледж нафти і газу Національного університету імені Юрія Кондратюка ковдри для переселенців.

Благодійники передали ковдри для гуртожитків, де мешкають переселенці

У волонтерський штаб Полтавської політехніки та в коледж нафти і газу, які надають прихисток внутрішньо переміщеним особам, благодійники передали ковдри для гуртожитків.

«Звісно, ми сподіваємося, що скоро переможемо і люди зможуть повернутися до власних домівок. Але зараз наша задача – створити максимально комфортні умови, доки вони проживають у нашому місті. Дуже дякуємо за допомогу організації «Лікарі без кордонів» (Médecins Sans Frontières). Разом – до перемоги!» – зазначили у БО «Світло надії».

Нагадаємо, на базі коледжу нафти і газу працює центр видачі індивідуальних продуктових наборів для ВПО, а в політехніці триває набір на підготовчі курси до НМТ і творчих конкурсів – безкоштовно для дітей військових і ВПО.

Раніше університет організував прийом фахівців органів соцзахисту для ВПО швидко і без черг,  а волонтерський штаб політехніки отримав гуманітарну допомогу з Німеччини.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»