2024-04-24

Майбутні професіонали дізналися про можливості стажування та працевлаштування у високотехнологічній нафтогазовидобувній компанії

У рамках співпраці Національного Університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та компанії ДТЕК Нафтогаз відбулася зустріч студентів нафтогазових спеціальностей з представниками компанії-партнерки. Науково-освітній івент мав на меті ознайомити майбутніх фахівців з діяльністю, структурою, можливостями та перспективами кар'єрного зростання у провідній нафтогазовидобувній компанії.

Майбутні професіонали дізналися про можливості стажування та працевлаштування у високотехнологічній нафтогазовидобувній компанії

Під час зустрічі зі студентами Навчально-наукового інститут нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» представники ДТЕК Нафтогаз представили детальну інформацію про історію, місію та стратегію динамічного розвитку компанії. Студенти багатопрофільного класичного університету дізналися про різноманітні напрямки діяльності ДТЕК Нафтогаз - від розвідки та видобутку нафти та газу до їхнього транспортування та подальшої переробки. 

Особливу увагу учасники зустрічі приділили можливостям успішного стажування та працевлаштування у ДТЕК Нафтогаз, адже компанія зацікавлена у співпраці з талановитими та амбітними молодими людьми, які прагнуть здобути практичний досвід та розпочати успішну кар'єру в нафтогазовій галузі. 

Щоб зробити зустріч ще цікавішою, представники ДТЕК провели серед студентської молоді Полтавської політехніки вікторину на знання нафтогазової справи. Студенти з ентузіазмом відповідали на питання, демонструючи власну зацікавленість та грунтовні знання у даній сфері. За результатами вікторини було обрано трьох переможців, яких нагородили цінними та пам’ятними призами від компанії -партнерки.

За словами учасників зустрічі, дане партнерство сприятиме подальшому розвитку нафтогазової галузі України та підготовці висококваліфікованих кадрів для забезпечення потреб видобувної сфери.

Нагадаємо, компанія ДТЕК Нафтогаз відкрила у Полтавській політехніці інноваційну локацію, а Полтавська політехніка стала новим резидентом ТехноХабу ДТЕК Нафтогаз.

Нещодавно на базі політехніки фахівці Укрнафти підвищили фахові компетенції у сфері безпечного ведення робіт на виробничих об’єктах.

Раніше студенти нафтогазових спеціальностей опановували роботу колтюбінгової установки на базі тренінгового центру компанії Wellsite Digital, а майбутні фахівці вивчають методики роботи з буровими розчинами на базі лабораторії промивальних рідин університету.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»