2024-04-04

Студенти нафтогазових спеціальностей опановували роботу колтюбінгової установки на базі тренінгового центру компанії Wellsite Digital

Студенти четвертого курсу Навчально-наукового інституту нафти і газу Полтавської політехніки відвідали практичне заняття «Контроль параметрів та зміна режимів роботи колтюбінгової установки» на базі тренінгового центру компанії Wellsite Digital. Майбутні професіонали ознайомилися з обладнанням для проведення внутрішньосвердловинних операцій за допомогою колтюбінгової установки.

Студенти нафтогазових спеціальностей опановували роботу колтюбінгової установки на базі тренінгового  центру компанії Wellsite Digital

У рамках Меморандуму про співпрацю між Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та компанією Wellsite Digital студенти нафтогазових спеціальностей університету вдосконалюють необхідні практичні навички на унікальному обладнанні компанії-партнерки.

Дана співпраця посилює потужний синергетичний ефект у сфері здійснення якісної практичної підготовки випускників та відкриває широкі можливості для студентів і науково – педагогічних працівників навчатися на єдиних в Україні сучасних бурових симуляторах. Набуті практичні кейси дають змогу всебічно підвищувати кваліфікацію та вдосконалювати фахові компетенції.

3 квітня на базі тренінгового центру компанії Wellsite Digital для студентів четвертого курсу Навчально-наукового інституту нафти і газу Полтавської політехніки відбулося практичне заняття «Контроль параметрів та зміна режимів роботи колтюбінгової установки».

Під час практичного заняття майбутні професіонали ознайомилися із структурою та обладнанням флоту для проведення внутрішньосвердловинних операцій на свердловині за допомогою колтюбінгової установки. Технологічність та сучасність навчального обладнання дає можливість молодим людям якісно опанувати не тільки теоретичний матеріал, а й набувати колосального практичного досвіду.

Також студенти Полтавської політехніки мали унікальну можливість на власному досвіді навчитися основним прийомам управління функціоналом сучасної колтюбінгової установки.

Під час заняття студенти успішно здійснили запуск та вихід на режими роботи колтюбінгової та азотної установок, а також провели симуляцію базових технологічних операцій.

Завдяки плідній співпраці Полтавської політехніки з потужними бізнес-компаніями в університеті створені комфортні умови для здобуття сучасними студентами необхідних фахових компетенцій, а випускники користуються попитом на сучасному ринку праці.

Нещодавно майбутні фахівці вивчають методики роботи з буровими розчинами на базі лабораторії промивальних рідин університету, п’ятеро студентів політехніки стали стипендіатами Укрнафти, а студенти Харківського політехнічного інституту відвідали Полтавську політехніку.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»