2024-03-16

На базі політехніки пройшли змагання Чемпіонату ДЮСШ імені О. Бутовського з таеквондо ІТФ

На спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулися змагання Чемпіонату ДЮСШ імені О. Бутовського з таеквондо ІТФ. Юні спортсмени продемонстрували відмінні фізичні результати на шляху до підкорення нових спортивних вершин, а переможці та призери змагань нагороджені грамотами і медалями.

На базі політехніки пройшли змагання Чемпіонату ДЮСШ імені О. Бутовського з таеквондо ІТФ

На надсучасній спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшли змагання Чемпіонату ДЮСШ імені О. Бутовського з таеквондо ІТФ, участь в якому взяли 142 учасників з різних спортивних клубів Полтавщини, які змагалися у різних вікових категоріях – від 6 до 15 років.

Спортивний івент провели за всебічної підтримки керівника Спортивної студентської спілки України у Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, ректора Полтавської політехніки, професора Володимира Онищенка, який активно сприяє розвитку учнівського та молодіжного спорту на Полтавщині.

Під час виступів юні вихованці Комунального закладу «Дитячо – юнацька спортивна школа імені О.Бутовського Полтавської обласної ради», Федерації таеквондо ІТФ міста Полтави, спортивного клубу «Сонсуквон», спортивного клубу «Титан» продемонстрували відмінну фізичну форму та високі результати наполегливих тренувань. Глядачі гучними оплесками вітали виступи та вагомі здобутки представників майбутньої спортивної еліти нашої країни.

У церемонії відкриття змагань Чемпіонату ДЮСШ імені О. Бутовського з таеквондо ІТФ взяли участь почесні гості - декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко, президент Федерації таеквондо ІТФ міста Полтави Олександр Михайлик та голова Спортивного клубу Полтавської політехніки, майстер спорту України міжнародного класу з військово-спортивних багатоборств Нікіта Соловей, які привітали юних спортсменів та спортсменок у стінах багатопрофільного класичного університету, побажавши вагомих особистих здобутків на шляху підкорення нових вершин спортивного Олімпу.

Турнір розпочали з традиційного рівняння під звуки Гімну на державний синьо – жовтий стяг та вшанування Хвилиною мовчання захисників та захисниць України, цивільних жителів, загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення рф на територію нашої країни.

Під час змагань учасники продемонстрували відмінну фізичну форму та величезну жагу до перемоги.

За підсумками змагань Чемпіонату ДЮСШ імені О. Бутовського з таеквондо ІТФ вихованці спортивних клубів здобули комплекти золотих, срібних та бронзових нагород:

  • спортсмени СК «Титан» вибороли 23 золотих, 14 срібних та 15 бронзових медалей;

  • у активі СК «Сонсуквон» - 13 золотих, 17 срібних та 29 бронзових медалей;

  • вихованці ДЮСШ імені О. Бутовського вибороли 17 золотих, 16 срібних та 28 бронзових медалей;

  • представники Федерації таеквондо ІТФ міста Полтави здобули 20 золотих, 19 срібних та 23 бронзових медалей.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Нагадаємо, раніше на базі політехніки відбувся Відкритий Чемпіонат Полтавської області з кіокушин БуДо карате, визначили переможців та призерів Чемпіонату України з гирьового спорту серед учнів.

Нещодавно спортсмени політехніки стали срібними призерами Чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів закладів вищої освіти, золотими призерами Чемпіонату Полтавської області з військово-спортивних багатоборств пам'яті Дениса Синюка,  вибороли золоті та бронзові нагороди Чемпіонату України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»