2024-06-06

Першокурсник ФФКС став чемпіоном Європи з параармреслінгу

Студент групи 103-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Сергій Варич став чемпіоном Європи з параармреслінгу, виборовши чотири почесних нагороди престижних змагань. За високі спортивні досягнення спортсмен Полтавської політехніки удостоєний звання майстра спорту України міжнародного класу.

Першокурсник ФФКС став чемпіоном Європи з параармреслінгу

З 2 по 12 травня 2024 року у столиці Словенії Братиславі відбулися змагання Чемпіонату Європи з параармреслінгу, учасниками яких стали параатлети з 62 країн світу. Україну на змаганнях представляли 62 параспортсменів, які продемонстрували фізичну витривалість, цілеспрямованість та жагу до перемоги.

Під час Чемпіонату Європи з параармреслінгу результативно виступив студент групи 103-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Сергій Варич.

У підсумку змагань спортсмен Полтавської політехніки виборов першість Чемпіонату Європи з параармреслінгу, здобувши до скарбнички особистих почесних нагород дві золоті та дві бронзові медалі на обидві руки.

За високі спортивні досягнення студент факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Сергій Варич удостоєний звання майстра спорту України міжнародного класу.

Вітаємо чемпіона та його тренера, випускника факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Артема Письмака з черговою спортивною перемогою! Пишаємося та бажаємо спортивного завзяття, міцного здоров’я та нових звершень!

Нещодавно випускник політехніки став п’ятиразовим чемпіоном світу з тайського боксу, збірна команда політехніки стала срібною призеркою ХХІІ Чемпіонату України з футболу серед закладів вищої освіти, спортсмени політехніки стали срібними призерами Чемпіонату Європи з футболу,  студенти-першокурсники ФФКС вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»