2024-03-12

Під час віртуальної мандрівки студенти політехніки поглибили знання з туристичного краєзнавства

У рамках занять з дисципліни «Географія туризму. Туристичне краєзнавство» студенти кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Полтавської політехніки здійснили віртуальну мандрівку. Під час інтерактивної гри учасники продемонстрували власну ерудицію та набуті навички з туристичного краєзнавства, відмінні знання географічних особливостей України, різних регіонів та країн світу.

Під час віртуальної мандрівки студенти політехніки поглибили знання з туристичного краєзнавства

У рамках занять з дисципліни «Географія туризму. Туристичне краєзнавство» студенти кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» здійснили віртуальну туристичну мандрівку.

Під керівництвом кандидатки економічних наук, доцентки кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Вікторії Маховки студенти спеціальності 242 Туризм і рекреація Полтавської політехніки взяли участь у quiz «Віртуальна туристична подорож». Основною метою заходу стало закріплення вивченого матеріалу у цікавому для студентської молоді форматі, підкреслити важливість вивчення географії туризму для розвитку культури подорожей та географічної свідомості.

Під час науково-освітнього івенту майбутні професіонали у сфері туристичної індустрії виявили високий рівень знань та стійкий інтерес до вивчення географії туризму та краєзнавства. Студенти продемонстрували відмінну ерудицію та набуті практичні навички в області туристичного краєзнавства, показавши глибоке розуміння різноманітних туристичних напрямків, географічних особливостей України, різних регіонів та країн світу.

За результатами проведеної інтерактивної гри переможцем став студент групи 201-ЕТ Ігор Терещенко, другу призову сходинку посіла студентка групи 201-ЕТ Ярослава Крук. До трійки лідерів також увійшла студентка першого курсу спеціальності 242 Туризм і рекреація Полтавської політехніки Софія Удовицька.

На завершення заходу учасники обмінялися ідеями майбутніх подорожей, отримавши потужний позитивний стимул для подальшої самореалізації, успіхів у навчальній та професійній діяльності. За словами студентів, отримані знання та практичний досвід сприятимуть новим досягненням, цікавим відкриттям у сфері туризму та географії.

Нагадаємо, у Полтавській політехніці започатковано діяльність Євроклубу.

Раніше студентки ННІФЕУП успішно завершили навчання на базі австрійського університету University of Applied Sciences BFI Vienna, учасники студентського клубу обговорили проведення Міжнародного дня боротьби за права жінок у різних країнах світу, а студенти політехніки відзначили Всесвітній день туризму гастрономічним туром-вікториною країнами світу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»