2024-02-01

Політехніка отримала від Червоного Хреста продуктові набори для ВПО

Полтавська обласна організація Товариства Червоного Хреста в Україні передала гуманітарну допомогу – півтисячі малих продуктових наборів для вимушених переселенців, які мешкають у студмістечку.

Політехніка отримала від Червоного Хреста продуктові набори для ВПО

До Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія  Кондратюка» надійшла гуманітарна допомога від Товариства Червоного Хреста в Україні. Волонтерський штаб університету передасть внутрішньо переміщеним особам 500 малих продуктових наборів.

Місцеві осередки Товариства Червоного Хреста України підтримують зв’язок з соціальними службами та керівними органами місць компактного проживання ВПО.

Раніше переселенці з дітьми отримали продуктові ваучери від Товариства Червоного Хреста, представники Товариства Червоного Хреста України провели у Полтавській політехніці тренінг з управління ризиками під час надзвичайних ситуацій, кафедра фізичної терапії та ерготерапії отримала від ТЧХУ набір рюкзаків першої домедичної допомоги.

Нагадаємо, студенти-волонтери передали речі до пункту видачі гуманітарної допомоги для ВПО «Тепла кофта», а також волонтери політехніки підготували понад 1000 окопних свічок для передачі захисникам на фронт.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»