2021-04-08

Полтавська міська рада призначила іменні стипендії трьом студентам політехніки

Троє студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримуватимуть іменні стипендії Полтавської міської ради. Відповідне рішення оприлюднили 7 квітня на офіційному сайті міськради.

Полтавська міська рада призначила іменні стипендії трьом студентам політехніки

На засіданні виконавчого комітету Полтавської міської ради ухвалили рішення про присудження іменних стипендій для студентів закладів вищої освіти I-IV рівнів акредитації.

Члени конкурсної комісії проаналізували подані кандидатури та визначили стипендіатів, середній бал успішності яких становить не менше 4,5 та відзначилися особливими досягненнями у громадській, науковій, освітній, мистецькій та спортивній сферах.

Стипендіатами Полтавської міської ради стали троє студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

переможець конкурсу креативних ідей та інноваційних рішень для нафтогазової галузі України від освітньої професійної платформи Independent Petroleum Leaders (IPL) Дмитро Ключка

Заслужений майстер спорту України з гирьового спорту, чемпіон Європи з гирьового спорту Ігор Гавришко

випускник стартап-школи Полтавської політехніки, переможець Конкурсу інвестиційних проєктів «Горизонти Полтавщини» від Полтавської обласної державної адміністрації Михайло Бугаєвський.

Згідно з Положенням про порядок призначення та виплати іменної стипендії призначаються на конкурсних засадах за рахунок цільових коштів міського бюджету. Щомісячний розмір стипендії для студентів складає закладів вищої освіти I-IV рівнів акредитації (державної та недержавної форми власності) складає 1500 гривень. Стипендію студенти отримуватимуть з 1 березня по 1 вересня 2021 року.

У листопаді минулого року Полтавська міська рада призначила іменні стипендії трьом студентам Полтавської політехніки.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»