2024-07-26

Полтавську політехніку з робочим візитом відвідала делегація ПАТ «Укрнафта»

У рамках Меморандуму про співпрацю Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з робочим візитом відвідала делегація ПАТ «Укрнафта». Стратегічні партнери обговорили ефективні кейси успішної реалізації змісту підписаної угоди та ознайомилися з відмінною матеріально-технічною базою університету, де здійснюється якісна практична підготовка фахівців нафтогазового комплексу, зокрема для ПАТ «Укрнафта».

Полтавську політехніку з робочим візитом відвідала делегація ПАТ «Укрнафта»

Полтавська політехніка успішно посилює синергетичний ефект партнерства з досвідченими експертами нафтогазової сфери - у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю до багатопрофільного класичного університету європейського рівня з робочим візитом завітала делегація ПАТ «Укрнафта».

Ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко поспілкувався з представниками компанії – партнера, заступницею директора з персоналу ПАТ «Укрнафта» Оленою Артазей, операційним менеджером бізнес-підрозділу Полтавського НГВУ Олегом Незямовим та їхніми колегами.

Під час зустрічі обговорили ефективні кейси успішної реалізації змісту Меморандуму про співпрацю, Національний університет імені Юрія Кондратюка продовжує разом з професіоналами нафтогазового комплексу працювати на спільний результат задля посилення енергонезалежності нашої країни, що наразі гостро потерпає від масованих атак ворога по критичних енергооб’єктах.

У рамках візиту учасники делегації ознайомилися з особливостями якісної практичної підготовки майбутніх фахівців вітчизняного нафтогазового комплексу, в тому числі для поповнення кадрового потенціалу ПАТ «Укрнафта».

Професіонали високо відзначили інноваційний рівень навчально-лабораторної бази, наголосивши на освітніх та професійних перспективах динамічного розвитку Полтавської політехніки як університету, чий колосальний потенціал, незважаючи на повномасштабне вторгнення, важко переоцінити.

Спільно з партнерами оглянули унікальний буровий комплекс з мобільною буровою установкою відомої канадської компанії KREMCO - К750, що успішно функціонує у Полтавській політехніці. Приємно, що з нагоди відзначення у вересні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості під час проведення традиційного нафтогазового форуму в Полтавській політехніці буде відкрито нову сучасну бурову локацію спільно з ПАТ «Укрнафта». Це дозволить майбутнім фахівцям на практиці вивчати повний комплекс технологічних операцій з буріння, які відбуваються на реальній буровій, безпосередньо на території університету.

«Знаково, що у рамках реалізації Меморандуму про співпрацю 5 студентів Полтавської політехніки нещодавно стали стипендіатами Укрнафти та зможуть реалізувати амбітні професійні задуми на базі провідної нафтовидобувної компанії.

Щиро дякую нашим стратегічним партнерам за потужну синергію, високопрофесійну комунікацію та всебічну підтримку цілеспрямованої студентської молоді», - прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Нещодавно Полтавська політехніка підписала Меморандум про співпрацю з АТ «Укртрансгаз».

Раніше студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка ознайомилися з інноваційними локаціями Полтавської політехніки, також університет відвідали студенти Харківського політехнічного інституту.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»