2023-05-30

Представники АТ «Укргазвидобування» провели для студентів політехніки рекрутингову сесію

Представники компанії АТ «Укргазвидобування» провели для студентів ННІ нафти і газу Полтавської політехніки рекрутингову сесію. Під час спілкування фахівці презентували кращі практики впровадження інструментів бережливого виробництва в активах компанії, ознайомили студентів з важливістю стандартизації та диджиталізації для ефективної роботи підприємства та запросили студентів на стажування в команді «УГВ-Сервіс», за результатами якого найкращі матимуть можливість працевлаштування в компанії.

Представники АТ «Укргазвидобування» провели для студентів політехніки рекрутингову сесію

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно співпрацює з бізнесом та приділяє велику увагу роботі зі стейкхолдерами. У рамках співробітництва кращі фахівці українських та світових компаній проводять для студентів університету зустрічі, конференції, семінари, беруть участь в науково-практичних конференціях та галузевих форумах, а також долучають студентську молодь Полтавської політехніки до проходження практик в кращих нафтогазових та сервісних компаніях.

30 травня на базі Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулась рекрутингова сесія від компанії АТ «Укргазвидобування», для студентів спеціальності 184 «Гірництво» (освітня програма «Буріння свердловин») та 185 «Нафтогазова інженерія та технології».

Зустріч зі студентами Полтавської політехніки провели начальник Департаменту операційної ефективності АТ «Укргазвидобування» Іван Бойко та начальник відділу операційної ефективності буріння та сервісів департаменту операційної ефективності АТ «Укргазвидобування» В’ячеслав Туяхов.

Під час спілкування фахівці АТ «Укргазвидобування» презентували молоді кращі практики впровадження інструментів бережливого виробництва в активах компанії з використанням методології Lean.

Стейкхолдери також поділилися цікавим досвідом реалізації Lean manufacturing на прикладах провідних світових компаній та корисними практичними кейсами впровадження цих інструментів в діяльності АТ «Укргазвидобування». Вищевказані технології дозволили значно скоротити тривалість непродуктивних втрат робочого часу бурового технологічного обладнання. Гості також ознайомили студентів з важливістю стандартизації та диджиталізації для ефективної роботи підприємства.

Тематика зустрічі викликала значний інтерес у студентів, які активно долучалися до дискусії та спілкування у форматі «питання – відповідь»

Наприкінці зустрічі представники компанії-партнера запросили студентів на тримісячне стажування в команді операційної ефективності філії УГВ-Сервіс АТ «Укргазвидобування», за результатами якого найкращі будуть мати можливість працевлаштуватися в департамент операційної ефективності АТ «Укргазвидобування», та філіях компанії «УГВ-Сервіс», «Укргазпромгеофізика» та «Укрбургаз».

Раніше представниця ТОВ «Українська енергетична біржа» поділилася зі студентами ефективними кейсами антикризового управління у сфері енергетичного ринку, фахівець СП «Полтавська газонафтова компанія» прочитала майбутнім екологам лекцію, присвячену технологіям відновлення відходів, а віце-президент УНГА Мирон Фірман прочитав лекцію для студентів Полтавської політехніки.

Нагадаємо, Weatherford Україна провів рекрутингову сесію для студентів і випускників.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»