2023-12-21

Ректор політехніки нагороджений Подякою Омбудсмана України

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко отримав Подяку Уповноваженого Верховної ради України з прав людини за активну співпрацю визначну благодійницьку, гуманістичну та громадську діяльність, вагомий внесок у захист прав і свобод людини і громадянина України та з нагоди Дня прав людини.

Ректор політехніки нагороджений Подякою Омбудсмана України

19 грудня, під час церемонії підписання договору про співпрацю з ННЦ «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», Представник Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області Владислав Носенко завітав до університету з робочим візитом і вручив ректорові Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професору Володимиру Онищенку Подяку Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Дмитра Лубінця за активну співпрацю визначну благодійницьку, гуманістичну та громадську діяльність, вагомий внесок у захист прав і свобод людини і громадянина України та з нагоди Дня прав людини.

«Приємно, що Дмитро Лубінець високо відзначив діяльність університету у сфері захисту прав та свобод громадян, зазначивши, що Полтавська політехніка є надійним партнером Омбудсмана України. Щира вдячність шановному Дмитру Валерійовичу за всебічну підтримку та сприяння у реалізації соціальних та науково-освітніх ініціатив Полтавської політехніки! Разом до Перемоги України!» – прокоментував ректор.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» став першим закладом вищої освіти, який підписав Меморандум про співпрацю з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини. У рамках робочого візиту до Полтави 24 травня 2023 року, під час урочистого засідання Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Дмитро Лубінець особисто підписав цей історичний документ, який відкрив нові горизонти як для університету, так і для інституту Омбудсмана.

Нагадаємо, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини провів у Полтавській політехніці робочу зустріч з керівниками державних відомств Полтавщини, Полтавська політехніка стала унікальним майданчиком для проведення масштабних заходів Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також в університеті презентували щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Раніше Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про повернення вісьмох незаконно депортованих дітей.

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»