2024-01-19

«Science-to-Market Accelerator»: стартував набір на інтенсивну програму для науковців

Український фонд стартапів спільно з SET University та Berkeley Haas Entrepreneurship оголошують набір на інтенсивну акселераційну програму «Science-to-Market Accelerator», яка допоможе студентам, науковцям та представникам стартапів пришвидшити розвиток власних проєктів та ефективніше досягти поставлених цілей.

«Science-to-Market Accelerator»: стартував набір на інтенсивну програму для науковців

За підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та EIT Community RIS Hub Ukraine Український фонд стартапів спільно  з SET University та Berkeley Haas Entrepreneurship оголошують набір на інтенсивну акселераційну програму «Science-to-Market Accelerator». Це програма, яка допоможе студентам, науковцям та представникам стартапів пришвидшити розвиток власних  проєктів та ефективніше досягти поставлених  цілей. 

Упродовж  20 тижнів учасники проходитимуть курс, спрямований на розвиток та комерціалізацію англомовних наукоємних проєктів, а в останній день зможуть продемонструвати свої проєкти. Курс також містить серію лекцій, майстер-класів і консультацій. 

Узяти участь зможуть науковці та дослідники, студенти та аспіранти з deep-tech проєктами, представники бізнесу та промисловості, а також представники стартапів.

Учасники програми отримають можливість: 

  • розвинути свої наукові проєкти в інноваційні продукти;
  • отримати менторську підтримку від провідних міжнародних експертів; 
  • налагодити контакти з потенційними інвесторами та партнерами для подальшого розвитку інноваційних проєктів.  

Щоб узяти участь, необхідно зареєструватися до 18 лютого 2024 року. Подати заявку та дізнатися детальніше про проєкт.

Нагадаємо, інвествідділ Полтавської обласної ради оголосив відбір на другий навчальний кемп для вчителів польської мови.

Нещодавно науковців запрошують отримати стипендію Інституту гуманітарних досліджень Відня, студентську молодь політехніки запрошують подавати заявки на участь у грантовій програмі у Польщі, Відземський університет прикладних наук пропонує дослідницькі стипендії для аспірантів в галузі економіки та туризму, Ганноверський університет імені Лейбніца запрошує взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ у весняному семестрі 2024 року, а  Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір студентів та аспірантів для участі в онлайн-школі EU Study Days-2024.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»