2024-05-21

Студент ФФКС виборов бронзову нагороду Чемпіонату України з боксу

Студент групи 201-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Богдан Омельяненко став бронзовим призером Чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років. Спортсмен Полтавської політехніки виборов почесну нагороду, ставши найкращим у ваговій категорії 63,5 кг.

Студент ФФКС виборов бронзову нагороду Чемпіонату України з боксу

У період з 12 по 19 травня 2024 року у місті Рівному відбулися змагання Чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років памʼяті захисника Андрія Огородника.

За першість та комплекти почесних нагород боролися найкращі боксери з різних куточків України, які також виборювали право представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи U22 серед чоловіків та жінок, що відбудеться з 10 по 21 жовтня 2024 року в столиці Болгарії Софії.

Студент групи 201-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Богдан Омельяненко став бронзовим призером Чемпіонату, ставши найкращим у ваговій категорії 63,5 кг.

За результатами змагань спортсмен Полтавської політехніки увійшов до складу збірної команди України з боксу та активно готується до участі у Чемпіонаті Європи.

Вітаємо бронзового призера з феєричною перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо життєвої енергії, натхнення та нових вагомих здобутків у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нещодавно випускниця та студент університету стали золотими призерами командного Чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, срібними та бронзовими призерами Чемпіонату Європи з армреслінгу, а черлідери політехніки вибороли нагороди Чемпіонату України серед школярів та студентів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»