2023-06-05

Студенти університету успішно опанували практичний курс від компанії-розробника програмного забезпечення «Дебет Плюс»

У рамках Меморандуму про співпрацю між Полтавською політехнікою та компанією-розробником програмного забезпечення «Дебет Плюс» студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» університету вивчали програмне забезпечення «Дебет-плюс v 12» та отримали сертифікати про успішне закінчення курсу з автоматизованого комплексного ведення бухгалтерського та фінансового обліку в програмному середовищі «Дебет Плюс v 12».

Студенти університету успішно опанували практичний курс від компанії-розробника програмного забезпечення «Дебет Плюс»

Запорукою конкурентоспроможності фахівця з обліку і оподаткування є глибокі теоретичні знання з обліку, аудиту та аналізу, а також вміння користуватися різноманітним бухгалтерським програмним забезпеченням. Саме тому Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» іде в ногу з часом, постійно підвищуючи рівень діджиталізації освітнього процесу та збільшуючи кількість програмного забезпечення, що вивчається здобувачами вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Нагадаємо, 11 жовтня 2022 року відбулася знакова подія – підписано Меморандум про співпрацю між Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та компанією-розробником програмного забезпечення «Дебет Плюс». У результаті його успішної реалізації студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Полтавської політехніки мали змогу вивчати програмне забезпечення «Дебет-плюс v 12» упродовж другого семестру 2022 - 2023 навчального року. Майбутні професіонали отримали сертифікати про успішне закінчення курсу з автоматизованого комплексного ведення бухгалтерського та фінансового обліку в програмному середовищі «Дебет Плюс v 12».

Урочисте вручення сертифікатів відбулося 2 червня 2023 року за участі стейкхолдера кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування, директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового, який привітав студентів, побажав їм подальших здобутків та запропонував в наступному семестрі розширити співробітництво за рахунок урізноманітнення спеціалізованого програмного забезпечення, яке буде вивчатися студентами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Гарант освітньої програми «Облік і оподаткування», кандидатка економічних наук, доцентка Євгенія Карпенко подякувала Сергію Мозговому за долученість до освітнього процесу, участь в обговоренні освітніх програм спеціальності 071 «Облік і оподаткування» бакалаврського та магістерського рівня та надані актуальні рекомендації щодо їхнього удосконалення, а також за цікаві та корисні лекції, які систематично проводяться компанією «Дебет Плюс» для здобувачів освіти.

Нагадаємо, директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс» прочитав студентам лекцію про особливості автоматизації фінансової звітності.

Нещодавно науковиці Полтавської політехніки успішно завершили стажування за програмою Erasmus+ на базі румунського університету-партнера, представниця ТОВ «Українська енергетична біржа» поділилася зі студентами ефективними кейсами антикризового управління у сфері енергетичного ринку, а студенти та викладачі університету стали учасниками міжнародного освітнього онлайн-проєкту з нідерландським університетом-партнером.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»