2022-11-16

Студентську та наукову еліту Полтавської політехніки нагороджено Подяками ректора

На засіданні ректорату Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» урочисто відзначили стипендіатів Полтавської міської ради, Кабінету Міністрів України для молодих вчених та лауреата Премії Верховної Ради України.

Студентську та наукову еліту Полтавської політехніки нагороджено Подяками ректора

На засіданні ректорату Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» урочисто пошанували ініціативну, соціально відповідальну молодь, яка щоденно робить вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної науки, місцевого самоврядування та активно займається волонтерською діяльністю.

«Щиро радію, що незважаючи на активні бойові дії на території нашої країни, Полтавській політехніці вдається впевнено тримати науково-освітній та волонтерський фронт! А наш колектив завжди радіє успіхам колег і особливо молоді! Їхні сьогоднішні успіхи – це ще одна сходинка вгору в особистісному зростанні і крок у досягненні спільної мети у сфері популяризації науки, освіти та розвитку лідерських якостей.

Твердо переконаний, що наші спільні зусилля з розвитку надсучасної матеріально-технічної бази, створення умов для гармонійного розвитку особистості викладача, студента, науковця, спортсмена, митця дають можливість кожному успішно реалізуватися. Висловлюю слова безмежної вдячності нашим Збройним Силам, які ми всіляко підтримуємо, за можливість навчатися, займатися науковою діяльністю та працювати на благо рідного українського народу!», – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Подяками ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» нагороджено:

Раніше науковиця політехніки стала стипендіаткою Кабінету Міністрів України для молодих вчених, п’ятеро науковців політехніки отримали атестати доцентів, а троє студентів університету стали стипендіатами Полтавської міської ради.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»