2023-12-22

Судові охоронці відзначили колектив політехніки за професійну майстерність та ефективну співпрацю

На підсумковому засіданні Вченої ради Полтавської політехніки співробітників університету відзначили Подяками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області за високий рівень професійної майстерності в організації спільних заходів, активну співпрацю з охоронцями Феміди та з нагоди 205-річчя освітніх традицій заснування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Судові охоронці відзначили колектив політехніки за професійну майстерність та ефективну співпрацю

20 грудня, під час підсумкового засідання Вченої ради Національного університету імені Юрія Кондратюка, начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області Олександр Аленін спільно з ректором Полтавської політехніки, професором Володимиром Онищенком відзначив співробітників Подяками за високий рівень професійної майстерності в організації спільних заходів, активну співпрацю з Територіальним управлінням Служби судової охорони у Полтавській області та з нагоди 205-ої річниці заснування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«Наші партнери продовжують плідну співпрацю з Полтавською політехнікою, відзначаючи вагомі здобутки науково-педагогічних працівників та співробітників університету в сфері реалізації спільних проєктів.

Щиро дякую керівнику Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, шановному Олександру Геннадійовичу Аленіну, який особисто завітав на засідання Вченої ради університету та привітав колектив Полтавської політехніки з 205-річним ювілеєм від дня заснування університету.

Приємно, що стратегічні партнери університету високо оцінюють роботу потужної команди Полтавської політехніки.

Зауважу, що Меморандум про співпрацю, організацію взаємовідносин та забезпечення проходження практики здобувачами вищої освіти з Територіальним управлінням Служби судової охорони у Полтавській області було підписано меньше року, 26 січня 2023 року, а ми майже щомісяця наповнюємо зміст діючої угоди реальними практичними кейсами.

Приємно відзначити, що до фондів Народного музею історії Надії Кочерги потрапить ексклюзивний експонат – поштова марка від Територіального  управління  Служби судової охорони у Полтавській області, за якою наші наступники зможуть дізнатися про сторінку співпраці класичного університету з державними, правоохоронними установами.

Наш приклад співпраці з серйозною державною інституцією можна сміливо презентувати як ефективний кейс плідного науково-освітнього партнерства, що системно дає свої відмінні результати!

Пишаємося нашою співпрацею та високою оцінкою діяльності усього нашого науково-педагогічного колективу, плануємо й надалі втілювати в життя заплановані проєкти, масштабні практико-орієнтовані івенти.

Відкриті до співпраці та конструктивного діалогу, адже маємо колосальний досвід  та охоче ділимося ним з професіоналами своєї справи.

Спільними зусиллями продовжуємо наближати Перемогу та майбутнє повоєнної України, примножуючи її науково-освітній та професійний потенціал», – зазначив очільник Полтавської політехніки Володимир Онищенко.

«Ефективна взаємодія – це завжди запорука розвитку обох відомств. Адже лише єдність та співпраця допомагає нам у ці надскладні часи.

Із задоволенням і великою вдячністю маю змогу сьогодні бути присутнім на Вченій раді і привітати всіх вас із вашим святом, з 205-тою  річницею створення Полтавської політехніки.

Наше знайомство я вважаю досить нетривалим, адже ще немає навіть року з моменту підписання нашого Меморандуму, але цей період був дуже насиченим і плідним – ми створили Гендерний центр, провели навчання для студентів і викладачів Полтавської політехніки із володіння зброєю, чимало семінарів, конференцій, тренінгів. Результат на сьогодні це те, що як наші співробітники, так і ваші удостоєні грамотами, подяками керівництва нашої держави за ту роботу, яку ми разом проводили.

Хочу побажати вашому університету, перш за все, подальших успіхів, не зупинятися на досягнутому. Дуже багато теплих слів було сказано у вашу адресу і побажань, тому хай вони всі збуваються і, як кажуть, що ми йдемо у Європу, то в Полтавській політехніці Європа уже тут. Від колективу Служби судової охорони у Полтавській області  і від себе особисто бажаю вам міцного козацького здоров’я, успіхів, наснаги у всіх напрямках діяльності, подальших кар’єрних звершень і щоб над нашою рідною державою скоріше запанував мир, було сонячне небо і наша спільна Перемога!» – начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області Олександр Аленін.

Грамотами Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області за високий рівень професійної майстерності в організації спільних заходів, активну співпрацю з судовими охоронцями Полтавщини та з нагоди 205-ої річниці заснування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відзначили:

  • Євгенію Хоменко – доктора філософії, завідувачку кафедри психології та педагогіки  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

  • Артема Сосніна – фахівця відділу маркетингу Центру комунікацій і промоції;

  • Ярослава Передерія – фахівця Центру культури і студентської творчості;

  • Олену Дубинку – провідного юрисконсульта Юридичної служби, керівницю  Гендерного центру Полтавської політехніки;

  • Олександра Дроботю – інженера відділу маркетингу Центру комунікацій і промоцій університету.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області та команда Полтавської політехніки будуть і надалі  реалізовувати  заплановані спільні проєкти.

Нагадаємо, Політехніка підписала Меморандум про співпрацю з Територіальним управлінням Служби судової охорони в Полтавській області, з Полтавським відділенням ННЦ «Інститут судових експертиз імені М.С. Бокаріуса», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини провів у Полтавській політехніці робочу зустріч з керівниками державних відомств Полтавщини.

Нещодавно ректор політехніки був нагороджений Подякою Омбудсмана України, а Митрополит Полтавський і Кременчуцький Федір нагородив університетську спільноту політехніки відзнакою єпархії.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»