2023-10-25

«TESOL Faculty United for Ukraine»: науковиця політехніки провела майстер-клас для викладачів англійської мови

На базі факультету філології, психології та педагогіки Полтавської політехніки науковиця Тетяна Король провела майстер-клас «Командне викладання з майбутніми вчителями англійської мови:створення умов для позитивного досвіду навчання й оцінювання в контексті соціально-емоційної парадигми навчання» в рамках міжнародного проєкту «TESOL Faculty United for Ukraine» за підтримки Регіонального офісу з вивчення англійської мови при Посольстві США в Україні та Центру «Сhildhood Education International».

«TESOL Faculty United for Ukraine»:  науковиця політехніки провела майстер-клас для викладачів англійської мови

Науково-педагогічні працівники  факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» активно долучаються до успішної реалізації міжнародних науково-освітніх проєктів, обмінюючись ефективними практичними кейсами викладання фахових дисциплін в умовах непростих викликів сьогодення. Нещодавно науковиці політехніки поділилися з румунськими партнерами ефективними кейсами викладання в умовах пандемії та воєнного стану, а студенти політехніки поділились досвідом навчання в умовах пандемії та воєнного стану.

18 жовтня 2023 року кандидатка педагогічних наук, доцентка  кафедри загального мовознавства та іноземних мов Полтавської політехніки  Тетяна  Король провела майстер-клас «Командне викладання з майбутніми вчителями англійської мови: створення умов для позитивного досвіду навчання й оцінювання у контексті соціально-емоційної парадигми навчання» для викладачів англійської мови з різних куточків світу.

Науково-освітній івент відбувся у рамках серії вебінарів, організованих учасниками міжнародного проєкту професійного обміну «TESOL Faculty United for Ukraine» за підтримки Регіонального офісу з вивчення англійської мови при Посольстві США в Україні та Центру професійного розвитку «Сhildhood Education International» (США).

Під час майстер-класу його учасники – фахівці з методики викладання англійської мови з різних країн світу  розглянули   основні моделі командного викладання англійської мови та визначили їхні  перспективи для застосування у процесі підготовки майбутніх вчителів іноземних мов.

Викладачка Полтавської політехніки Тетяна Король поділилася ефективними практичними кейсами застосування командного викладання англійської мови зі здобувачами вищої освіти освітньої програми  «Середня освіта (Англійська мова і друга іноземна мова)» у рамках функціонування Школи Менторів та Літнього мовного табору, що успішно функціонують в провідному класичному університеті нашої країни.

На завершення заходу учасники поділилися отриманими позитивними враженнями та домовилися про подальшу науково-освітню співпрацю.

Нагадаємо, раніше професорка-філолог взяла участь у міжнародному проєкті сучасних методик вивчення німецької мови, а  науковиця Лондонського університету-партнера поділилася ефективними професійними кейсами з молоддю та викладачами політехніки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»