2022-11-30

У політехніці відбувся міський учнівський турнір з волейболу серед дівчат

На спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшли змагання міського учнівського турніру з волейболу серед дівчат 2007-2009 р.н. Чотири команди позмагалися за головний спортивний кубок та подарували глядачам цікаві ігрові моменти.

У політехніці відбувся міський учнівський турнір з волейболу серед дівчат

Упродовж 29-30 листопада Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» став майданчиком для проведення міського учнівського турніру з волейболу серед дівчат 2007-2009 р.н. За звання кращого змагалися гравці чотирьох команд, які продемонстрували злагоджену гру та подарували глядачам неймовірно драйвові емоції.

У турнірі взяли участь юні спортсменки Полтавської СДЮСШ олімпійського резерву №2 - І (тренер – Мороз І.В.), Полтавської СДЮСШ олімпійського резерву №2 - ІІ (тренер – Мороз І.В.), Терешківської ДЮСШ «Колос» (тренер – Нагорна А.А.) та команда «Харківчанка» (тренер – Берлим І.А.). Головним суддею змагань став старший викладач кафедри фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Андріан Остапов.

«Полтавська політехніка рада вітати молодих, енергійних та наполегливих у підкоренні власної спортивної мети особистостей! Незважаючи на результати гри, кожен з вас вже є переможцем, наполегливо працюючи над власним вдосконаленням та невтомно тренуючись під керівництвом досвідчених наставників. Ваша старанність у досягненні нових сходинок успіху, завзяті спортивні амбіції сміливо можуть слугувати прикладом для наслідування дорослим.

Наш університет та особисто ректор, керівник Спортивної студентської спілки України в Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області Володимир Онищенко постійно дбає про розвиток учнівського спорту на Полтавщині, створюючи комфортні умови для проведення всеукраїнських, обласних та міських турнірів. Тож і надалі Полтавська політехніка гостинно чекатиме на молоді спортивні таланти, які, вірю, прославлять полтавську землю на найвищих міжнародних рівнях. Щиро вдячна учасникам турніру та їхнім наставникам за любов до спорту і подаровані емоції!», – привітала учасників доктор педагогічних наук, професор, декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ліна Рибалко.

За результатами змагань золотою призеркою Полтавського міського учнівського турніру з волейболу серед дівчат стала команда Полтавської СДЮСШ олімпійського резерву №2 – І (тренер – Мороз І.В.). Друге призове місце виборола команда Полтавської СДЮСШ олімпійського резерву №2 – ІІ (тренер – Мороз І.В.), третю сходинку посіли спортсменки Терешківської ДЮСШ «Колос» (тренер – Нагорна А.А.). Почесне четверте місце посіла команда «Харківчанка» (тренер – Берлим І.А.).

Призерів та учасників міського учнівського турніру з волейболу серед дівчат нагородили спортивними кубками, грамотами та заохочувальними призами.

Раніше у Полтавській політехніці відбувся обласний Чемпіонат з шахів серед працівників ДСНС України, пройшов Чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств, Чемпіонат Полтавської області з боксу серед молоді, а студенти політехніки змагались за першість зі спортивного більярду.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»