2023-10-12

Команда ННІ фінансів, економіки, управління та права стала переможцем турніру з міні – футболу «Кубок Співдружності»

12 жовтня на спортивному майданчику з міні – футболу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось урочисте закриття щорічного турніру з міні-футболу «Кубок Співдружності». За результатами змагань переможцем стала команда Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права, яка нагороджена грамотою та перехідним кубком турніру.

Команда  ННІ фінансів, економіки, управління та права стала переможцем турніру з міні – футболу «Кубок Співдружності»

З 10  по 12 жовтня в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» проходив  традиційний щорічний турнір з міні-футболу «Кубок Співдружності», метою якого є об’єднання в одній команді науково-педагогічних працівників та студентів університету. Упродовж трьох днів 7 команд структурних підрозділів Полтавської  політехніки змагалися за першість та кубок турніру.

«Вітаю всіх присутніх на закритті турніру з міні-футболу «Кубок співдружності» серед науково-педагогічних працівників і студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Ось і завершилися наші змагання, у яскравій видовищній грі перемогу здобула команда найсильніших. Щира вдячність усім учасникам за неймовірні емоції та злагоджену командну гру на футбольному полі», - привітала спортсменів декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко.

За результатами змагань переможцями турніру стали:

  • І місце – Навчально – науковий інститут фінансів, економіки, управління та права;

  • ІІ місце – Факультет фізичної культури та спорту;

  • ІІІ місце – Полтавський фаховий коледж нафти і газу.

Декан факультету фізичної культури та спорту Ліна Рибалко відзначила грамотами призерів турніру та вручила перехідний «Кубок співдружності» команді-переможцю.

Минулого року команда факультету фізичної культури та спорту виграла «Кубок співдружності».

Нещодавно у пам’ять про Євгена «Малі» Браха на базі політехніки відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий захід, студент Полтавської політехніки Михайло Сердюк став чемпіоном світу з таїландського боксу, а в університеті відбувся обласний чемпіонат з настільного тенісу

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»