2023-05-03

Науковців університету нагородили відзнаками Полтавської обласної ради та Шевченківської районної у м. Полтава ради за плідну науково-педагогічну діяльність

Під час відкриття 75-тої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» науково – педагогічних працівників університету нагородили відзнаками Полтавської обласної ради та Шевченківської районної у м. Полтава ради.

Науковців університету нагородили відзнаками Полтавської обласної ради та Шевченківської районної у м. Полтава ради за плідну науково-педагогічну діяльність

У рамках XVII Всеукраїнського фестивалю науки під час урочистого відкриття ювілейної 75-тої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор університету, професор Володимир Онищенко та проректорка з наукової та міжнародної роботи університету Олена Степова привітали науково – педагогічних працівників з вагомими професійними досягненнями.

«Щиро дякую колегам за особистий внесок у динамічний розвиток Полтавської політехніки, одного з кращих класичних університетів нашої країни, де відмінно поєднуються вірність понад двохсотлітнім освітнім традиціям, інноваційні підходи та розмах наукової думки.

Приємно відзначати, що навіть війна не стає на заваді прогресивному розвитку нашого потужного науково – педагогічного колективу, готового реагувати на непрості сучасні виклики, сумлінно працювати на благо рідного народу. Завдяки потужній синергії науки та освіти, вагомим професійним здобуткам наших викладачів наука в університеті динамічно розвивається, послуговуючись післявоєнному відновленню та відбудові нашої чудової країни - України!

Полтавська політехніка спільно з мільйонами українців наближає нашу спільну Перемогу, тримаючи власний науково – освітній фронт!», - відзначив ректор університету, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко та вручив науковцям різних структурних підрозділів почесні відзнаки Полтавської обласної ради та Шевченківської районної у м. Полтава ради.

За сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, плідну науково-педагогічну діяльність, активну громадянську позицію Подякою Полтавської обласної ради нагороджено:

  • Сергія Журавльова – старшого викладача кафедри образотворчого мистецтва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

  • Ірину Крекотень – кандидатку економічних наук, заступницю директора Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

  • Олександра Обідного – старшого викладача кафедри містобудування та архітектури.

За сумлінну працю, активну громадянську позицію, високий рівень професійної майстерності та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України Почесною грамотою Шевченківської районної у м. Полтава ради нагороджено:

  • Наталію Бондар – кандидатку філологічних наук, старшого викладача кафедри загального мовознавства та іноземних мов;

  • Тетяну Савченко – кандидатку архітектури, старшого викладача кафедри містобудування та архітектури.

Нагадаємо, у політехніці триває XVII Всеукраїнський фестиваль науки., під час якого науковців політехніки нагородили відзнаками МОН України за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти, а студентську наукову еліту політехніки відзначили за вагомі досягнення.

Раніше у НАН України вручили нагороди лауреатам Премії Президента України для молодих учених, 34 науковців політехніки відзначили за роботу з обдарованою учнівською молоддю Полтавщини, науково – педагогічних працівників політехніки нагородили відзнаками МОН та вручили атестати про присвоєні наукові звання, а четверо випускників аспірантури політехніки отримали дипломи докторів філософії.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»