2024-07-19

Найбільший на Полтавщині обсяг бюджетних місць для вступників отримала Полтавська політехніка

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримав найбільший у Полтавській області обсяг державного замовлення на прийом першокурсників на бакалаврат – 738 бюджетних місць. Найбільше держзамовлення університет отримує кілька років поспіль і пропонує вступникам можливість безкоштовно навчатися в університеті європейського рівня.

Найбільший на Полтавщині обсяг бюджетних місць для вступників отримала Полтавська політехніка

Високі лідерські позиції, надані випускникам якісні знання та активна інтеграція університету у світовий освітній простір сприяють тому, що декілька років поспіль Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримує найбільший у Полтавській області обсяг державного замовлення на прийом вступників на перший курс для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра.

Цьогоріч обсяг державного замовлення для набору бакалаврів денної та заочної форми навчання становить 738 бюджетних місць, що на 70 бюджетних місць більше, ніж минулого року. Збільшення обсягів державного замовлення за різними спеціальностями – це додаткова можливість для абітурієнтів здобути безкоштовну освіту європейського рівня у провідному університеті України – Полтавській політехніці!

Полтавська політехніка – «університет життя», де навчають та виховують нову генерацію майбутніх лідерів, науковців, успішних керівників, забезпечуючи комфортні умови для всебічного розвитку колосального інтелектуального, спортивного та творчого потенціалу сучасної молоді.

Зразкова матеріально-технічна база, відкриття нових спеціальностей, масштабність, інноваційність науково-освітньої діяльності, висококваліфіковані викладачі, активна співпраця з європейськими університетами-партнерами, всебічна підтримка та впевнені інвестиції в модернізацію науково-освітніх лабораторій соціально відповідального бізнесу та готовність не зупинятися у реалізації найамбітніших проєктів – це сучасний, популярний серед вступників Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»!

Такі вагомі здобутки грунтуються на високій ефективності освітнього процесу в університеті, найкращих якісних та кількісних показниках попередніх вступних кампаній та високих результатах наукової діяльності викладачів університету. За минулий 2023/2024 навчальний рік відкрито низку найсучасніших лабораторій, де майбутні фахівці з психології, середньої освіти, права, робототехніки, нафтогазової інженерії та багатьох інших спеціальностей поглиблюють знання та вдосконалюють практичні навички.

Студенти різних структурних підрозділів мають унікальну можливість користуватися для навчання та змістовного дозвілля зручно облаштованими open-air локаціями у ревіталізованому університетському парку.

Багатопрофільний класичний університет успішно реалізує низку програм академічної мобільності Erasmus+, плідно співпрацюючи з провідними університетами Нідерландів, Австрії, Польщі, Чехії, Румунії, Естонії, Литви, Латвії, Словаччини, Канади, Сполучених Штатів Америки та навіть Гренландії!

Полтавська політехніка – інноваційний університет, вагомі досягнення якого засвідчуються високими лідерськими позиціями у престижних міжнародних академічних рейтингах. Зокрема, нещодавно у консолідованому рейтингу ЗВО України 2024 політехніка визнана найкращим закладом вищої освіти Полтавщини та увійшла до світового рейтингу найстійкіших університетів світу The Impact Rankings 2024.

Нагадаємо, нещодавно понад 800 випускників Полтавської політехніки отримали дипломи бакалаврів, в університеті презентували унікальний проєкт на шляху реалізації гайду безбар’єрних подій, а на базі Музею науки НЦ «МАН України» Полтавської політехніки обговорили ефективні інструменти інтелектуального розвитку сучасних школярів.

Вступайте на навчання до інноваційного університету європейського рівня та здобувайте найпопулярніші спеціальності сьогодення! За амбітною, креативною молоддю – майбутнє нашої повоєнної України!

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»