2022-01-31

Розпочато прийом заявок студентів і молодих науковців до Літньої школи Енергетичного співтовариства 2022

Секретаріат Енергетичного співтовариства оголосив про прийом конкурсних заявок для стажування у Літній школі на базі найстарішого освітнього закладу Боснії і Герцеговини – Сараєвського університету. Запрошують магістрантів, PhD-студентів, молодих науковців і спеціалістів, які бажають поглибити власні знання щодо енергетичної трансформації. Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі, дедлайн подачі заявок – 31 березня 2022 року.

Розпочато прийом заявок студентів і молодих науковців до Літньої школи  Енергетичного співтовариства 2022

Секретаріат Енергетичного співтовариства оголосив про прийом конкурсних заявок для стажування у Літній школі на базі найстарішого закладу вищої освіти Боснії і Герцеговини – Сараєвського університету, заняття відбуватимуться упродовж 20-27 серпня 2022 року. Організаторами Літньої школи виступили Вишеградський фонд, Friedrich-Ebert-Stiftung Dialogue Southeast Europe та факультет політичних наук Сараєвського університету.

         На участь у стажуванні можуть претендувати 48 магістрантів, PhD-студентів, молодих науковців та спеціалістів, які бажають вдосконалити отримані навички та поглибити знання щодо енергетичного переходу. Учасники також отримають вільний доступ до платформи для налагодження конструктивного діалогу, плідного  обміну думками  та  ідеями, формування  пріоритетних напрямків розвитку енергетичного сектору власних країн.

         Студентська молодь та фахівці з країн Східного партнерства зможуть навчатися безкоштовно. Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі.

         Дедлайн подачі конкурсних заявок – 31 березня 2022 року.

         Детальнішу інформацію про умови участі у конкурсі знайдете за посиланням.

         Нагадаємо, цього року відбудеться перший конкурс «Міст Патона. Paton Bridge»,  студентів запрошують на змагання з віртуального будівництва,  триває прийом заявок на участь у конкурсі «Країна сама себе не зробить»,  студенти-контрактники можуть виграти ґрант на оплату навчання, організація AIESEC запрошує молодь стати частиною їх команди,

         Раніше Представництво Європейського Союзу в Україні оголосило  відбір конкурсних заявок до Єврошкіл 2022, школярі і студенти позмагаються за квиток до Кремнієвої долини і мільйон доларів, а  Всеукраїнський молодіжний центр створив Telegram-бота, який за 15 хвилин вчить студентів безпечному працевлаштуванню.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»