2023-09-15

Студентка-художниця провела благодійний ярмарок в Японії на підтримку українських захисників

Студентка групи 401-АОП факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Анастасія Бикова провела благодійний ярмарок в Японії та зібрала кошти на потреби захисників України.

Студентка-художниця провела благодійний ярмарок в Японії на підтримку українських захисників

Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» об’єднують зусилля і працюють над забезпеченням потреб Збройних Сил України.

Студентка групи 401-АОП факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», майбутня професійна художниця Анастасія Бикова провела благодійний ярмарок в Японії та зібрала кошти на потреби військовослужбовців Збройних Сил України. Талановита студентка кілька років тому дебютувала у Центрі сучасного мистецтва Полтавської політехніки на виставці студентських творчих робіт «Вісь 2.0», стала активною учасницею творчих проєктів і зараз її творчість сягнула Японії.

Ініціативу підтримали інші студенти, зокрема магістрант Полтавської політехніки за спеціальністю «Психологія» Ярослав Передерій додав кошти з продажу власного брендованого мерчу. Об’єднавши зусилля, придбали два комплекти військової форми та чотири підсумки.

«Маленькими кроками до мети. З початком повномасштабного вторгнення ініціативна студентська молодь активно волонтерить і проводить благодійні заходи. Ось і зараз змогли допомогти двом бійцям», – прокоментував Ярослав Передерій.

Нагадаємо, 600 годин тепла для захисників виготовили студенти і викладачі кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування.

Нещодавно кафедра фізичної терапії та ерготерапії отримала набір рюкзаків першої домедичної допомоги, студентське відділення Спілки інженерів-нафтовиків (SPE) ініціювало благодійну акцію на підтримку ЗСУ.

Раніше в університеті відбувся XI Відкритий благодійний фестиваль зі спортивного танцю, на open-air сцені Полтавської політехніки відбувся благодійний концерт за участю зіркових виконавців Михайла Хоми (DZIDZIO), Олександра Пономарьова та ведучого Юрія Горбунова,  благодійний концерт на підтримку бійця ЗСУ, а також волонтери влаштували благодійний концерт для науково-педагогічних працівників.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»