2024-08-21

«Молодіжний лідер Полтавщини»: випускник політехніки став переможцем конкурсу, спрямованого на підтримку цілеспрямованої молоді

Фахівець Центру культури і студентської творчості Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ярослав Передерій здобув перемогу в конкурсі «Молодіжний лідер Полтавщини». Випускник університету виборов першість у номінації «Розвиток волонтерського молодіжного руху», закцентувавши увагу членів журі на залученні молодих людей до громадської діяльності, підвищенні їхньої соціальної відповідальності та створенні умов для успішної самореалізації.

«Молодіжний лідер Полтавщини»: випускник політехніки став переможцем конкурсу, спрямованого на підтримку цілеспрямованої молоді

На теренах Полтавської області вже вдруге відбувся конкурс «Молодіжний лідер Полтавщини», що має на меті виявлення, підтримку та заохочення молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних та правових умов для життєвого самовизначення та реалізації творчого потенціалу сучасної молоді в інтересах суспільства.

Фахівець Центру культури та студентської творчості Полтавської політехніки Ярослав Передерій став переможцем у номінації «Розвиток волонтерського молодіжного руху» серед представників інститутів громадянського суспільства (ГО Полтавського обласного відділення Українського фонду культури імені Бориса Олійника). Випускник багатопрофільного класичного університету успішно презентував результати волонтерської діяльності, акцентувавши увагу журі на залученні молодих людей до громадської діяльності, підвищенні їхньої соціальної відповідальності та створенні умов для успішної самореалізації.

«Молодь завжди була рушієм змін. На Полтавщині проживає чимало молодих людей із активною громадською позицією, які прагнуть розвивати регіон та покращувати життя громад. Вкотре в цьому переконався. Було чимало перспективних, креативних проєктів й ініціатив у різних сферах», – зазначив заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Володимир Василенко.

Вітаємо переможця, щиро зичимо натхнення та подальших вагомих звершень!

Раніше науковець університету став бронзовим призером Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти, студентське відділення SPE Полтавської політехніки отримало відзнаку Європейської регіональної дирекції Спілки інженерів-нафтовиків (SPE) «Краще студентське відділення в Європі», політехніка з партнерами перемогла на конкурсі «Цифрова Європа» і отримала грант на створення хабу для розвитку Центральної України.

Нагадаємо, науковиця політехніки нагороджена за вагомий внесок у розвиток природно-заповідної справи Полтавщини, спортсменка Полтавської політехніки Людмила Лузан виборола срібну медаль Олімпійських ігор-2024, викладачка та студенти Полтавської політехніки стали призерами Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи, а магістранти Полтавської політехніки стали золотими і срібними призерами Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»