2024-02-21

Директор Навігаційно-геодезичного центру поділився зі студентами ефективними кейсами автоматизації геодезичних робіт

Директор ТОВ «Навігаційно-геодезичний центр» Олександр Горб провів відкриту лекцію для студентів кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою Полтавської політехніки. Майбутні професіонали детально дізналися про принципи автоматизації геодезичних робіт з допомогою тахеометрів та отримали низку ефективних у щоденній професійній діяльності практичних кейсів.

Директор Навігаційно-геодезичного центру поділився зі студентами ефективними кейсами автоматизації геодезичних робіт

У рамках підписаного Меморандуму про науково-освітню співпрацю та партнерство між Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Навігаційно-геодезичний центр» на базі кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою Полтавської політехніки відбувся цікавий науково-освітній івент – поділитися практичним досвідом, власними професійними напрацюваннями до студентської молоді завітав директор ТОВ «Навігаційно-геодезичний центр» Олександр Горб.

На запрошення науково-педагогічних працівників Полтавської політехніки досвідчений професіонал провів у онлайн-форматі лекційне заняття «Автоматизація геодезичних робіт з допомогою тахеометрів» для студентів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою.

Студенти активно ставили запитання, брали участь у жвавих обговореннях представленої тематики та цікавилися умовами подальшого працевлаштування у даній компанії. До активної дискусії долучилися викладачі кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою Полтавської політехніки, які відзначили широкий спектр створених університетом умов для плідної професійної комунікації, науково-освітнього і особистісного зростання випускників. 

«Щиро дякуємо за плідну зустріч, а отримані практичні кейси студенти і викладачі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» неодмінно зможуть використати у подальшій професійній діяльності», – прокоментувала кандидатка технічних наук, доцентка кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою Світлана Нестеренко.

По завершенню лекції учасники поспілкувалися у форматі «питання-відповідь».

Відзначимо, що товариство з обмеженою відповідальністю «Навігаційно-геодезичний центр» є офіційним представником швейцарської компанії Leica Geosystems AG в Україні, світового лідера у розробці технологій та виробництва геодезичних приладів для виконання топографічних зйомок, картографування, супутникової навігації, управління дорожньо-будівельною технікою, кадастрових зйомок, моніторингу деформацій несучих конструкцій тощо.

До широкого спектру наданих ТОВ «Навігаційно-геодезичний центр» послуг належить: лазерне сканування; створення ГІС та картографічного матеріалу; інтеграція системи супутникового моніторингу; гарантійний та післягарантійний ремонт геодезичного обладнання; метрологічні атестації та перевірки; навчання, консультації та тренінги.

Науково-педагогічні працівники та студенти кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою Полтавської політехніки висловлюють слова щирої вдячності стейкхолдерам за всебічне сприяння у підготовці та проведенні науково-освітніх івентів, обміні ефективними практичними кейсами. Набуті навички та вміння системно підсилюють конкурентоспроможність випускників багатопрофільного класичного університету на сучасному ринку праці.

Нагадаємо, студентів, аспірантів та викладачів політехніки запрошують долучитися до презентації Програми академічних обмінів імені Фулбрайта.

Нещодавно науковиці політехніки успішно пройшли стажування на базі аутсорсингової компанії, викладач Юрій Бернацький провів арт-терапевтичне заняття для співробітників університету, а викладачі та студенти політехніки готуються до участі у хакатоні на базі Відземського університету прикладних наук.

Раніше випускник політехніки – креативний маркетинговий директор компанії Checkbox прочитав студентам відкриту лекцію, а директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс» прочитав студентам лекцію про особливості автоматизації фінансової звітності.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»