2023-10-14

Майбутні публічні управлінці вивчають основи публічної політики із залученими до освітнього процесу фахівцями-практиками

Студенти-магістранти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вивчають дисципліну «Публічна політика» з викладачем-практиком. Майбутні професіонали опановують нові компетенції, які стануть в нагоді при повоєнному відновленні нашої країни.

Майбутні публічні управлінці вивчають основи публічної політики із залученими до освітнього процесу  фахівцями-практиками

На кафедрі публічного управління, адміністрування і права Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» до викладання залучено професіонала з колосальним практичним досвідом – професора кафедри Володимира Задорожного, який охоче ділиться зі студентською молоддю  ефективними кейсами діяльності в органах Державної податкової служби України.

Студенти – магістранти спеціальності 281  Публічне управління та адміністрування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», які у межах освітнього процесу вивчають дисципліну «Публічна політика», мають унікальну нагоду вдосконалювати власні професійні компетентності безпосередньо в університетських аудиторіях та спілкуватися з досвідченими професіоналами галузі.

За словами науково – педагогічних працівників кафедри  публічного управління, адміністрування і права Полтавської політехніки, здобутий досвід та практичні навички неодмінно стануть в нагоді майбутнім випускникам у справі повоєнного відновлення  нашої країни.

«Метою діяльності кафедри публічного управління, адміністрування і права є забезпечення якісної професійної підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування, а також формування компетентностей з управлінських дисциплін здобувачів вищої освіти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка.

Тому в освітню практику широко впроваджуємо такі практикоорієнтовані заняття, які  позитивно мотивуватимуть студентів глибше опановувати обраний фах та ставати конкурентоспроможними фахівцями  на сучасному ринку праці», – прокоментувала завідувачка кафедри публічного управління, адміністрування та права Полтавської політехніки, кандидатка наук з державного управління, доцентка Інна Кульчій.

Нагадаємо, науковиця політехніки взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій інноваційним методам управління економікою в умовах цифровізації бізнесу, а професійний юрист поділився практичними кейсами з майбутніми правознавцями.

Нещодавно на честь полеглого захисника-студента політехніки перейменували вулицю, а в університеті триває робота над проєктом меморіального комплексу,  науковиці політехніки презентували успішний досвід участі у міжнародних проєктах, а науковцю політехніки призначено довічну стипендію Кабінету Міністрів України.

Раніше майбутні публічні управлінці взяли участь у тренінгу, присвяченому працевлаштуванню в органах державної влади України,  ознайомилися з роботою Полтавської обласної радироботою Полтавської обласної військової адміністрації, а майбутні публічні управлінці та логісти поглибили знання у сфері надання адміністративних послуг на базі Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у місті Полтаві.

 

Медіацентр

Національного  університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»