2024-08-15

Студентів Полтавської політехніки запрошують до участі у програмі мобільності Erasmus+ BIP з математики восени 2024 року

Естонський університет прикладних наук TTK University of Applied Sciences запрошує 6 студентів Полтавської політехніки до участі у інтенсивній програмі змішаної академічної мобільності Erasmus+ – BIP «Solving Sustainability Problems Mathematically», що проходитиме на базі університету восени 2024 року. Дедлайн подання заявок – 05 вересня 2024 року.

Студентів Полтавської політехніки запрошують до участі у програмі мобільності Erasmus+ BIP з математики восени 2024 року

Партнер Полтавської політехніки – Естонський університет прикладних наук TTK University of Applied Sciences (Таллінн, Естонія) запрошує 6 студентів університету до участі у інтенсивній програмі змішаної академічної мобільності Erasmus+ – BIP «Solving Sustainability Problems Mathematically», що проходитиме на базі TTK восени 2024 року.

Дедлайн подання заявок – 05 вересня 2024 року, 13:00.

Віртуальна частина мобільності проходитиме з 10 жовтня по 01 листопада 2024 року, наживо – з 04 по 08 листопада 2024 року.

Відібрані учасники зобов’язуються взяти участь в обох частинах проєкту і виконати всі завдання. За попередніми розрахунками, орієнтовний грант для студентів складає 973 євро/людину (5 днів мобільності + 2 дні на дорогу).

Важливо! Грантова угода підписуватиметься в Таллінні, після прибуття учасників проєкту до місця призначення, а сам грант буде виплачений після закінчення програми мобільності.

Вимоги до студентів: високий рівень володіння англійською мовою (B2-C1) та знаннями з математики, готовність взяти участь у обох частинах проєкту.

Спеціальність: будь-яка

Вік: від 18 років

Рівень вищої освіти: бакалавр або магістр

Детальніше про вимоги до кандидатів на участь у програмах академічної мобільності можна прочитати у «Положенні про порядок реалізації права здобувачів вищої освіти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на академічну мобільність» або дізнатись у відділі міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) чи у к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Разом із заявкою, кандидати на участь у програмі обміну повинні подати до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф) в друкованому та електронному вигляді (interoffice@nupp.edu.ua) інформацію про себе разом із автобіографією (CV) та мотиваційним листом (motivation letter).

CV та motivation letter подаються англійською мовою у довільній формі у форматі PDF.

Форму заявки та повний список документів можна взяти у відділі міжнародних зв’язків.

Довідково: про участь викладачок Політехніки у Erasmus+ BIP «Engaging Students with Interactive Materials in Mathematics» на базі TTK University of Applied Sciences навесні 2024 року можна прочитати тут.

Нещодавно студентка-архітекторка стала учасницею Літньої школи з міського планування та дизайну, урбаністики та архітектури в Любеку,  cтуденти політехніки завершили навчання за програмою кредитної академічної мобільності Erasmus+ у провідному румунському університеті, студентка-еколог завершила рік навчання в Університеті прикладних наук Аванс (Нідерланди), студентка-перекладачка стала стипендіаткою уряду Чехії та взяла участь у Літній школі слов'янських студій, магістрантка-перекладачка поділилася враженнями після завершення навчання у Вільнюському університеті прикладних наук (VIKO), магістрантка-архітекторка завершила навчання в Естонському університеті природничих наук, четверо студенток політехніки завершили навчання за програмою академічної мобільності Erasmus+ в румунському університеті «Aurel Vlaicu» University of Arad, студентка політехніки стала учасницею польсько-українського молодіжного обміну за програмою Erasmus+ в місті Мотич Лесний поблизу Любліна, майбутні перекладачки вивчали практичні кейси інтеграції молодіжних цілей ЄС, долучившись до проєкту Erasmus+ в Туреччині, cтудентки політехніки у Польщі вивчали молодіжні підходи у розробці екологічних проєктів на регіональному та національному рівнях, студентки-перекладачки взяли участь в молодіжному обміні Erasmus+ в Італії і вивчали як через дитячі ігри можна навчитися командній роботи, креативності, саморефлексії та соціальній інтеграції.

Відзначимо, студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатись за кордоном за грантовими програмами кредитної академічної мобільності Erasmus+ впродовж семестру або цілого навчального року у провідних університетах Австрії, Гренландії, Данії, Естонії, Литви, Латвії, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії, Чехії.

За детальнішою інформацією стосовно актуальних програм академічної мобільності звертайтесь до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192)

Нагадаємо, Естонський університет природничих наук запрошує викладача до участі в програмі кредитної академічної мобільності.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»