2024-03-23

Норвезький інститут спорту запрошує студентів ФФКС взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+

Партнер Полтавської політехніки – Норвезький інститут спорту The Norwegian School of Sport Sciences /NIH запрошує 1 студента/-ку факультету фізичної культури та спорту взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ KA171 у І (зимовому) семестрі 2024/2025 навчального року. Дедлайн подання заявок – 08 квітня 2024 року.

Норвезький інститут спорту запрошує студентів ФФКС взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+

Партнер Полтавської політехніки – Норвезький інститут спорту The Norwegian School of Sport Sciences /NIH запрошує 1 студента/-ку факультету фізичної культури та спорту взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ KA171 у І (зимовому) семестрі 2024/2025 навчального року.

Для кого:

для повнолітніх студентів, які на момент початку програми мобільності (вересень 2024 року) навчатимуться на II – IV курсах факультету фізичної культури та спорту, мають закордонний паспорт, високі показники академічної успішності і які володіють англійською мовою на рівні B2/C1.

Дедлайн подачі заявок – 08 квітня 2024 року.

Загальна кількість місць: 1.

Мова навчання – англійська (рівень B2/C1).

Стипендія: 1100 євро/місяць.

Каталог курсів знаходиться тут.

Студенти, які бажають взяти участь у програмі та відповідають вимогам, викладеним нижче, можуть подавати заявки на участь у конкурсі до відділу міжнародних зв’язків Полтавської політехніки (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua).

Кандидати, які прагнуть взяти участь у програмі, повинні успішно скласти тест та пройти співбесіду з англійської мови.

Перш ніж подавати заявку до відділу міжнародних зв’язків Полтавської політехніки, студентам рекомендується проконсультуватись із викладачами своєї випускової кафедри стосовно відповідності курсів, запропонованих норвезьким університетом, предметам освітньої програми, за якою навчається студент/-ка.

До участі у конкурсі допускаються як студенти, що знаходяться в Україні, так і ті студенти політехніки, що наразі перебувають за кордоном.

За вимогами програми Erasmus+ та згідно угоди між університетами, при відборі кандидатів, за умови однакових показників академічної успішності та рівня знань англійської мови, перевага надаватиметься студентам із малозабезпечених сімей; студентам, які мають малих дітей; студентам з обмеженими фізичними можливостями; студентам, які були всиновлені; студентам із хронічними хворобами чи іншими особливими потребами, пов’язаними із здоров’ям.

При відборі кандидатів також враховуватимуться будь-які соціальні, волонтерські, освітні, наукові ініціативи, програми, проєкти, у яких брав/брала участь кандидат/кандидатка.

Орієнтаційний тиждень для студентів-іноземців зазвичай починається за тиждень до початку семестру з метою допомогти студентам познайомитися з кампусом та містом, а також системою навчання, матеріально-технічною базою та електронною системою університету. Усім студентам, які беруть участь у академічних програмам обміну, наполегливо рекомендується взяти участь у орієнтаційному тижні.

Увага! До офіційного розпорядження Кабінету Міністрів України щодо дозволу виїзду за кордон чоловіків, подавати заявки на участь можуть студентки та ті студенти-чоловіки, які підпадають під одну з категорій, визначених законом як такі, що мають дозвіл на виїзд, або які на даний момент уже перебувають закордоном.

За детальнішою інформацією звертатись до координаторки програми – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Нагадаємо, зараз для студентів політехніки відкритий конкурс на участь у програмі кредитної академічної мобільності в Університеті прикладних наук Бургенланду - University of Applied Sciences Burgenland в Австрії.

Зараз четверо студенток університету опановують корисні фахові навички в румунському університеті «Aurel Vlaicu» University of Arad, магістрантка-філолог навчається за програмою академічної мобільності Erasmus+ у Вільнюському університеті прикладних наук (VIKO), студентка-реабілітолог успішно вивчає новітні терапевтичні методики на базі румунського університету-партнера, нещодавно студентки ННІФЕУП успішно завершили навчання на базі австрійського університету University of Applied Sciences BFI Vienna, викладачі та студенти політехніки відвідали лекції з будівельної акустики від представника британської агенції з акустичного дизайну та консалтингу, науковиця політехніки відвідала Вашингтон у рамках участі у програмі «Відкритий Світ» та ознайомилася з американською вищою освітою, відвідавши одну з місцевих громад, відвідала один з провідних університетів Флориди, побувала у Embry-Riddle University (Ембрі-Рідл) – приватному авіаційному університеті, також відомому як «Небесний Гарвард» та відвідала приватний університеті Everglades University, студентка-філолог вдосконалила цифрові навички, ставши учасницею програми академічного обміну Erasmus+ в Італії, студентки Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права поділились позитивними враженнями від навчання в австрійському університеті-партнері, а студентки політехніки провели воркшоп про «зелений» стиль життя.

Відзначимо, студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатись за кордоном за грантовими програмами кредитної академічної мобільності впродовж семестру або цілого навчального року в провідних університетах Австрії, Гренландії, Данії, Естонії, Литви, Латвії, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії, Чехії.

За детальнішою інформацією стосовно актуальних програм академічної мобільності звертайтесь до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координаторки міжнародного співробітництва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +38-(095)-91-08-192).

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»